top of page
  • jzwaap

15/1/21 Tegen-werelden, de fictieve ruimte

Ik ben gefascineerd door fictieve ruimtes en hoe technologie langzaam het mens-zijn omvormt: de interactie tussen, en de botsing tussen, de on- en offline wereld. Ik merk dat we in een 'post-truth era' leven, waar meningen en waarheden samenvallen met alternative facts, terwijl de roep om helderheid en zekerheid groeit. Begin januari kreeg ik een workshop waar ik de kans had om te experimenteren met voor mij nieuwe programma's als Blender en MetaShape. Voor mij gaat fotografie niet per se dat 2-dimensionale plakje van gefixeerde tijd en ruimte dat we een foto noemen. Ik vind het juist interessant om te morrelen aan die grenzen. Ik heb een quick&dirty presentatie gemaakt van mijn proces. Deze kan je hieronder bekijken en beluisteren (!). Let op hij is wel wat klein uitgevallen :)
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Welkom lezer!

Veel websites tonen alleen het beste, meest eigene werk. Het geeft het beeld van een Midas-kunstenaar, een kunstenaar die alles wat hij of zij aanraakt in goud doet veranderen. De waarheid is dat acht

bottom of page